top of page
Copy of IMG_4635kakku_edited.jpg

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen

Kakkutilaukset tai -kyselyt voi laittaa joko sähköpostilla marsispossu@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. Pyrin vastaamaan sähköposteihin 2 vrk sisällä. Puhelimitse tavoittaa parhaiten numerosta 040 5796776 arkisin iltapäivisin kello 15-18.00.

Koristeiden suunnittelu ja tekeminen on usein hyvinkin aikaa vievää työtä, niin tilaukset mielellään viimeistään kahta viikkoa ennen toimitusta. Sesonkiaikoina tilausaika voi olla huomattavasti pitempi. Peruutuksia voi kysellä lyhyemmälläkin aikataululla.

Alustava kakkukysely ei ole sovittu tilaus, vaan tilaus tulee vahvistaa. Saan paljon tilauskyselyjä päivittäin ja vain vahvistetut tilaukset päätyvät kalenteriin.

Huomioithan kakun aihetta valitessasi, että tekijänoikeuksilla suojattuja hahmoja (Walt Disney, Muumit jne.) tai logoja en voi tilauksesta valitettavasti valmistaa.

Maksu

Kakut tulee maksaa joko ennakkomaksuna tilille tai käteismaksuna noutaessa. Ennakkomaksun tulee näkyä tilillä hyvissä ajoin ennen kakun noutoa.

Isommissa tilauksissa on käytössä varausmaksu tilauksen varmentamisen yhteydessä. Varausmaksu on 100e ja se vähennetään tilauksen loppusummasta.

Kakuista saat aina kuitin.

Nouto

Kakut ovat noudettavissa Itä-Helsingistä, Vuosaaresta.

Viikonlopun juhliin kakut noudetaan perjantaina klo 17.00-18.00 välillä tai lauantaina klo 10.00-11.30 välisenä aikana. Muut hakuajat tapauskohtaisesti. Sunnuntaisin ei hakuja.

Myös toimitus suoraan kotiisi tai juhlapaikalle on mahdollista.

Kakun kuljetuksessa on syytä noudattaa varovaisuutta. Kakun tulisi olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla (ei penkillä!) niin, ettei se pääse ajon aikana liikehtimään. Kakut pakataan aina tukeviin kakkulaatikoihin ja n. 1 cm paksuisille kakkualustoille, joita voidaan myös käyttää tarjoilualustana. 

Huom. Lämpimillä keleillä kuljetukseen kannattaa varata kylmäkalleja mukaan. 

Kakut hyväksytetään hakiessa asiakkaalla ja tämän jälkeen kakku on asiakkaan vastuulla.

Kakku tulee säilyttää kylmässä (ilman kakkulaatikkoa). Suositeltu käyttöaika 2 vrk kakun noudosta.

Muutokset ja peruutukset

Kakkutilaukseen voi tehdä vielä muutoksia, kun noutoon on aikaa 8vrk. Koristeet valmistetaan kakun koon mukaan, joten koon pienentäminen ei useasti enää tämän jälkeen onnistu.

Tilauksista, jotka perutaan tämän jälkeen, sovitaan asiakkaan kanssa erikseen mahdollisista kustannuksista (koristeet ovat usein jo ehditty valmistaa, tilausta varten tehty erityishankintoja jne.)

 

Tilaukset, jotka ovat jätetty peruuttamatta tai noutamatta tai peruutettu alle 2vrk ennen noutoa laskutetaan asiakkaalta kokonaan.

Isoissa kakkutilauksissa varausmaksua ei palauteta, jos tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Kyseistä päivää on tällöin pidetty varattuna eikä tilalle ole voitu ottaa muita tilauksia.

 

Mikäli joudun peruuttamaan tilauksen, palautetaan asiakkaalle jo maksettu varausmaksu. Tilauksen peruuntumisesta ei koidu myyjälle muita kuluja.

bottom of page